Koekenbakkers op Jeugdland Hoofddorp

23 september 2016 om 00:00 Nieuws

Op vrijdag 30 september kunnen kinderen hun kennis en hun conditie testen tijdens het Zweedse loopspel. Om vragen goed te beantwoorden moet je namelijk naar de juiste locatie rennen. Zaterdag 1 oktober wordt er op Jeugdland een tafelvoetbal toernooi gehouden. Wie wordt de jeugdland kampioen? Genoeg van al dat buiten spelen, volg dan je neus, want woensdag 5 oktober kunnen alle kinderen in het gebouw lekkere koekjes bakken. Natuurlijk mag je ze ook opeten of weggeven. Jammie!

Vrijdag 30 september: Het Zweedse loopspel

Zaterdag 1 oktober: Tafelvoetbaltoernooi

Woensdag 5 oktober: Koekjesbakken

Natuurlijk kan je ook nog heel veel andere dingen doen. Figuurzagen, skelteren, tafeltennis, tafelvoetbal, in de zandbak, op de speeltoestellen, voetballen en vervelen mag natuurlijk ook.

Al deze activiteiten zijn gratis of anders vermeld, wel gewone Jeugdland entree!

De activiteiten starten altijd rond 15.30uur.

Wil je zeker weten dat je mee kunt doen, schrijf je in bij de balie op Jeugdland.

Tot op Jeugdland!

Jeugdland is een bouwspeelplaats voor kinderen van 6 t/m14 jaar en is het hele jaar geopend op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Jeugdland is te vinden aan de Redenburgsingel 100 in Hoofddorp aan de oever van de recreatieplas Toolenburg. Voor meer informatie zie onze website www.jeugdland.net, of kom gewoon even langs!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie