Nieuw bij Marcella van Altena: LaBlast dance & fitness workout

27 september 2016 om 00:00 Sport

HOOFDDORP Louis van Amstel is in 1982 zijn danscarrière begonnen bij toen nog dansschool Lies van Altena. Zo'n 19 jaar geleden heeft hij, na een zeer succesvolle danscarrière, de overstap gemaakt naar Amerika. Al snel veroverde Van Amstel een contract bij het welbekende tv-programma 'Dancing with the Stars'. Daar heeft hij onder andere gedanst met Priscilla Presley en Kelly Osbourne, met de laatst genoemde heeft hij ook de finale behaald.

Tijdens dit goed bekeken programma in Amerika - wekelijks zo'n 25 miljoen kijkers - is het idee ontstaan van LaBlast. Veel celebrities wilde graag verder gaan met dansen, maar hun mannen niet. 6 jaar geleden is LaBlast echt gestart in Amerika en is het op dit moment de wereld aan het veroveren.

LaBlast is een leuke, hoge energie-dans fitness workout die mensen uitdaagt en inspireert. Het plezier van dansen en het effect van een cardio workout.

Half september zijn er 4 instructeurs van Marcella van Altena opgeleid door Julie Fryer. Zij verzorgt in Nederland de opleidingen van LaBlast. Deze danseres is op haar 16e overgekomen vanuit Engeland om met Van Amstel te dansen, samen veroverden zij 3 wereldtitels! Zowel Van Amstel als Fryer dragen Marcella van Altena nog altijd een warm hart toe.

START Op woensdag 21 september heeft Louis van Amstel zelf de aftrap gegeven bij Marcella van Altena en heeft hij 45 zeer enthousiaste vrouwen en mannen een geweldige LaBlast training gegeven. Marcella van Altena is dan ook het enige erkende danscentrum die deze lessen verzorgt in Haarlemmermeer.

De les start met een goede warming-up. Daarna worden de basispassen van diverse dansen en dansstijlen gebruikt voor een echte workout. De intensiteit van de bewegingen kunnen de deelnemers naar eigen mogelijkheden aanpassen. Zo zijn de oefeningen zo zwaar te maken als men zelf wilt en aan kunt.

"Je wordt soepeler door benen en armen intensief te gebruiken en je verbrandt vet", vult Wendy van Altena aan. "Je werkt met verschillende spieren en daardoor verbeter je de conditie. Door de swingende muziek en de leuke danspassen is LaBlast een andere manier van fitness. We sluiten af met een cooling-down."

Dit unieke concept maakt dat zowel de beginnende als de gevorderde danser aan deze workout kan deelnemen. "Je hebt voor LaBlast® geen danspartner nodig. De muziek is een belangrijk onderdeel, variërend van pop, rock, hiphop, country, disco en alles wat daar tussen in zit."

KIDS & JUNIOR LABLAST Heeft u een kind dat niet stil kan zitten en wat energie kwijt moet? Of vindt u dat uw kind op een verantwoorde maar vooral leuke manier meer moet bewegen? Dan is dit de leukste dans workout voor kids & juniors. Dit programma is ook zeer geschikt voor kinderen met overgewicht.

PROEFLESSEN In oktober starten er gratis proeflessen, aanmelden hiervoor kan via info@marcellavanaltena.nl. Voor vragen, meer informatie, lestijden en cursusprijzen zie www.marcellavanaltena.nl. Zie tevens de advertenties elders in deze krant.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie