Bijna 9 duizend euro voor Stichting Leergeld

28 september 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORPDinsdag 27 september was de jaarlijkse Elsenga Installatietechniek BV golfdag. Traditiegetrouw staat dit evenement in het teken van het goede doel. Dit jaar is gekozen voor 'Stichting Leergeld Haarlemmermeer'.

Deze organisatie helpt schoolgaande kinderen van 4 tot 18 jaar van ouders met een beperkt inkomen met het kunnen 'meedoen'. Leergeld vindt dat alle kinderen moeten kunnen deelnemen aan activiteiten binnen de school - denk aan schoolreisje of schoolkamp - en ook daar buiten, bijvoorbeeld deelname aan sport, culturele of muzikale vorming. Kinderen leren op deze manier sociale vaardigheden en zullen daar in de rest van hun leven veel profijt van hebben. Zo kan worden voorkomen dat kinderen in een sociaal isolement raken.

Leergeld Haarlemmermeer wil graag voor alle kinderen gelijke kansen, Want nu meedoen is straks meetellen!

Op deze zonnige dag werd op de Haarlemmermeersche Golfclub een 18 holes wedstrijd gelopen door maar liefst 56 deelnemers. Enkele dames en heren vielen in de individuele prijzen, maar Stichting Leergeld was de grote winnaar van dit evenement. Deze sportieve dag bracht voor dit goede doel maar liefst € 8.995,00 op. Een prachtige opbrengst waardoor weer een groot aantal kinderen uit de doelgroep kunnen meedoen aan de voor hen zo belangrijke activiteiten. Een geweldig resultaat van deze jaarlijkse Elsenga Installatietechniek golfdag.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie