Nieuwe data culinaire workshops najaar 2016 bekend

29 september 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

NIEUWE WETERING

Culinaire workshops Koken met Wim; thema Wild en thema Kerst

Op maandag 24 oktober en maandag 14 november staat de culinaire workshop in het thema van Wild. Op maandag 28 november en maandag 12 december is Kerst het thema van de workshop.

In de professionele restaurant keuken van Tussen Kaag & Braassem leert u onder begeleiding van de chef kok de fijne kneepjes van het koksvak. Educatief, maar bovenal een avond uit. Uitgangspunt bij het koken is samenwerking en plezier!

Programma

Wij verwelkomen u om 18.00 uur met een welkomstdrankje. U krijgt vervolgens uitleg over de culinaire workshop. Tijdens het bereiden van de gerechten zal uw gastronomische hart gegarandeerd sneller gaan kloppen. Wanneer alle gerechten zijn voorbereid, geniet u van het diner aan een sfeervol gedekte tafel in het restaurant. Uiteraard wordt dit alles vergezeld door heerlijke wijnen.

Kosten

De kosten voor deze culinaire 4-gangen kookworkshop bedragen € 59,95 per persoon. In deze prijs is inbegrepen:

- welkomstdrankje

- culinair 4-gangen menu

- koffie met huisgemaakte kletskoppen

- gebruik van onze schorten

- uitgewerkte receptuur

- keukenhulp en afwashulp

Inschrijven

Deelnemen kan individueel, met z'n tweën of meer. Aanmelden kan telefonisch (071-331 10 07) en per e-mail (info@tussenkaagenbraassem.nl): maximale groepsgrootte is 12 personen; minimale groepsgrootte is 10 personen.

Mocht u met uw eigen kookgroep een culinaire workshop willen volgen, neemt u dan even contact op.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie