30 september 2016 om 00:00 Zakelijk

Beste Pers en geïnteresseerden,

Graag willen we u persoonlijk uitnodigen voor de feestelijke opening van

het Speelkasteel bij VierMeren in Hoofddorp op zondag 2 oktober om 13.00

uur.

Alle kinderen hebben we uitgenodigd verkleed te komen als prins, prinses of

ridder en er zal worden voorgelezen!

In de bijlage vindt u het persbericht en voor meer informatie kunt u met

mij contact opnemen.

Wij hopen u te mogen begroeten!

Met vriendelijke groeten,

Myrna Hoed

Eventmanager Hoofddorp Winkelstad

Telefoon: 06 2462 8988

Email: eventmanager@hoofddorpwinkelstad.nl

Werkzaam op maandag & donderdag

PERSBERICHT

Hoofddorp, 26 september 2016

Feestelijke opening Speelkasteel in Hoofddorp Winkelstad

Zondag 2 oktober aanstaande om 13.00 uur is het zover! Dan wordt in Vier Meren in Hoofddorp Winkelstad het prachtige Speelkasteel feestelijk geopend. Kinderen die het mooist verkleed zijn als prins, prinses of ridder mogen daarbij meehelpen. Het speelkasteel is leuk voor kinderen van 3 t/m 10 jaar.

Bijzonder stukje vastgoed

Wereldhave, de vastgoedeigenaar van het overdekte winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp Winkelstad, heeft niet alleen winkelcentra in haar bezit. Een wel heel verrassend stukje vastgoed binnen haar eigendomsportefeuille is een prachtig Speelkasteel. Dit Kasteel staat ter beschikking van alle winkelcentra van Wereldhave, zodat het ingezet kan worden om de jongste bezoekertjes te verrassen en vermaken. De komende maanden zal het Speelkasteel pronken tussen de kiosken van Bagels en Beans en Happy Tosti in Vier Meren en grote en kleine bezoekers blij verrassen!

Feestelijke opening en programma zondag 2 oktober

Aanstaande zondag 2 oktober wordt het speelkasteel om 13.00 uur feestelijk geopend met echte kasteelbewoners, namelijk zingende prinsessen en stoere ridders. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met Pier K. Zij zullen een optreden verzorgen en de kinderen sprookjes voorlezen. Ook kunnen de kleintjes zich prachtig in stijl laten schminken en zal een mooie kleurplaat van een ridder of prinses niet ontbreken. Alle kinderen zijn al vanaf 12.00 uur van harte welkom om te komen spelen. Bij voorkeur kom je verkleed als prins, prinses of ridder en speel je samen met de prinsessen van Pier K een hoofdrol in het nieuwe sprookje in Hoofddorp Winkelstad!

Speelkasteel misschien ook wel Sinthuis

De komende twee maanden kunnen de jongste bezoekers niet alleen naar hartenlust spelen in het kasteel, maar zij zullen ook blij verrast worden doordat het Speelkasteel steeds een beetje verandert naar de thema's die dan actueel zijn. Misschien wordt het Speelkasteel zelfs wel even Spookkasteel rondom Halloween en waarom zou Sinterklaas dit jaar niet komen logeren in het mooie kasteel. Het blijft nog even een verrassing, maar dat er veel plezier in het Kasteel beleefd kan worden, staat buiten kijf! Spelen en de activiteiten in het Kasteel zijn altijd gratis en worden aangeboden door de ondernemers.

Het Speelkasteel komt tot stand door een mooie samenwerking tussen alle ondernemers van Hoofddorp Winkelstad en eigenaar Wereldhave.

Feestelijke opening zondag 2 oktober

De feestelijke opening van het Speelkasteel vindt plaats op zondag 2 oktober om 13.00 uur.

Wij verklappen alvast dat de mooist verklede prinsen, prinsessen en/of ridders mogen meehelpen om het Speelkasteel te openen. Het Speelkasteel vind je tussen de kiosken van Bagels & Beans en Happy Tosti midden in Vier Meren.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Einde bericht

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Myrna Hoed, Eventmanager SOHC (Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum)

E: eventmanager@hoofddorpwinkelstad.nl

T: 06-24628988

Of Maarten van Dortmund, Shopping Centre Manager Vier Meren

E: maarten.van.dortmond@wereldhave.com

T: 06-83220217

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie