Open podium Laat je zien! onder leiding van Dennis Kivit

30 september 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Donderdag 13 oktober staat bij Pier K weer een avond vol optredens van lokaal toptalent op het programma. Na afloop van het open podium treedt de band Street Seven op en kan er gedanst worden.

Laat je zien! is een open podium voor talent uit Haarlemmermeer dat iedere tweede donderdag van de maand wordt gehouden in het Pier Kafé. Talent uit iedere kunstdiscipline is welkom; van koorstukken tot dansacts en van muzikale hoogstandjes tot stand up comedy. Deelnemers mogen tien minuten iets van zichzelf presenteren. Pier K docent en zanger Dennis Kivit presenteert en neemt de regie en muzikale begeleiding op zich. Wie nog mee wil doen kan zich aanmelden via dennis.kivit@pier-k.nl. Deelnemen is gratis.

Wie niet zelf deel wil nemen, maar graag wil komen kijken, is vanaf 20:00 uur van harte welkom in het Pier Kafé. Voor €5,- kan men genieten van de diverse optredens en na afloop van de band Street Seven. Het Pier Kafé is onderdeel van Pier K en te vinden aan het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Kijk voor meer informatie op www.pier-k.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie