Zumba voor vrouwen in Hoofddorp

30 september 2016 om 00:00 Sport

Sportservice Haarlemmermeer en Islamitisch Sociaal Cultureel Centrum Haarlemmermeer (ISCCH) organiseren elke woensdag zumba voor vrouwen in Overbos. Deze activiteit wordt begeleid door een actieve en enthousiaste dame. Vrouwen die mee willen doen, kunnen gratis een keertje meedoen.

Strippenkaart

De zumba lessen vinden elke woensdagochtend plaats van 10.30 tot 11.30 uur in gymzaal Boskern 1

(Liesbos 20 in Hoofddorp). De eerste les is gratis. Daarna kunnen deelnemers een strippenkaart kopen voor 25 euro. Hiermee kunnen zijn tien lessen volgen. Ook is het mogelijk om een aanvraag te doen voor een vergoeding via 'Haarlemmermeer doet mee'.

Wat is zumba?

Zumba is geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse dans en is een vet verbrandende, spier verstevigende workout. Zumba is een leuke intervaltraining (aerobic en fitness), afgewisseld met korte danscombinaties. Door het swingende zumba wordt het onderlichaam, buikspieren, middel en bovenlichaam getraind. En daarnaast is meedoen ook nog eens heel gezellig!

Aanmelden

Voor meer informatie en om aan te melden kan contact worden opgenomen met Yaël Goudsmit van Sportservice Haarlemmermeer via e-mailadres ygoudsmit@sportservicehaarlemmermeer.nl of telefoonnummer 023-557 59 37.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie