Viermansformatie Bender met Nederlandse chansons in Het Oude Raadhuis

30 september 2016 om 00:00 Activiteiten

Vrolijk en ontroerend. Uitbundig en melancholiek. Het lijken uitersten, maar de muzikanten van Bender weten ze moeiteloos te verenigen in hun nieuwe liedjesprogramma. BROOS is een ode aan de kwetsbaarheid die in het bestaan besloten ligt. Een muzikale voorstelling met Nederlandstalige chansons over het kleine geluk, waarover je je elke dag kunt verwonderen en het grote drama dat onvermijdelijk dreigt. "Als we morgen wakker zijn, dan zal je mij vertellen dat wij het allemaal hebben gedroomd."

Viermansformatie Bender, bestaande uit zanger Bert Vissers, gitarist Tom Bak, contrabassist Jos Caspers en trompettist Rodney Calis, debuteerde in 2012 met de CD Voor het te laat is. Sindsdien bestormt de formatie met veel succes de podia van theaters en festivals in het hele land. Vissers beschikt over een warme stem, waarmee hij de teksten fenomenaal weet over te brengen op het publiek. Het is goed te horen dat Bak en Caspers zich jarenlang gewijd hebben aan veel verschillende muziekstijlen, variërend van flamenco, latin, pop tot gipsy-jazz. Calis is de man van de subtiele toevoegingen en eigenzinnige solo's, die dikwijls verantwoordelijk is voor adembenemende stiltes in de zaal.

Deze voorstelling is te zien op zaterdag 15 oktober om 20:30 uur in Het Oude Raadhuis. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.demeerse.nl of via de kassa van De Meerse, telefoon 023 55 63 707.

Het Oude Raadhuis

Zaterdag 15 oktober - 20:30 uur

www.demeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie