La Costa is verhuisd!

11 oktober 2016 om 00:00 Zakelijk

HOOFDDORP Na bijna 3 jaar wachten is het dan eindelijk zo ver. La Costa Zonnestudio's is eindelijk verhuisd een nieuw pand aan de Markenburg 147. De voormalig bibliotheek op de 1e etage boven Chinees Restaurant Lucky City.

Bij binnenkomst kunnen de bezoekers niet om de grote kroonluchter van 2,5 m breed heen en wordt ze automatisch naar boven getrokken. Eenmaal binnen zie je meteen dat La Costa lang heeft zitten wachten op deze verhuizing. Niets is te vergelijken met het oude pandje om de hoek, het is een totale 'shop in shop' geworden waar de klant de hele dag kan vertoeven.

La Costa heeft al 10 jaar een kapsalon, echter zat deze weggestopt achter in de oude zaak waardoor hij nooit op viel. Nu heeft hij een prominente plek gekregen, net als de nieuwe Barbershop voor de heren, waar zelfs Elvis als vaste klant aanwezig is!

La Costa heeft tevens inpandig een Beauty Salon met onder ander epileren met touw, nagelstudio, massagesalon, tanden opfrisbehandelingen en natuurlijk waar ze ooit 'groot' mee geworden zijn; de zonnestudio.

Nieuw is de Ergoline Prestige 1600, deze zonnebank maakt naast bruining ook collageen aan waardoor de huid in optimale conditie blijft tijdens het zonnen.

Binnenkort wordt de nagelstudio nog uitgebreid met cosmetische voetbehandelingen en is La Costa nog op zoek naar een Permanent Make-Up Specialist en een vaste Barbier voor de Barbershop.

Ga snel eens een kijkje nemen en vraag om een rondleiding. Tegen inlevering van deze advertorial krijg je tot 1 november alvast 10% welkom-korting op een behandeling naar keuze.

La Costa is iedere dag geopend, kijk op www.lacosta.nl voor de tijden.

La Costa Hoofddorp

Markenburg 147

2135DX Hoofddorp

tel. 023 - 561 1261

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie