Zondagmiddagpodium: De Plankenisten met een kostelijke klucht in De Olm

17 oktober 2016 om 00:00 Nieuws

Op 23 oktober brengt het Zondagmiddagpodium de toneelvereniging De Plankenisten met de klucht 'Tante Bella's Beautysalon' in cultureel centrum De Olm, Olmenlaan 141 in Zwanenburg.

Het verhaal

De tante van Berend en Albert (tante Bella) is overleden. Ze hebben hier niet echt om gerouwd, want een band met hun tante hadden ze niet. Sterker nog, eigenlijk zijn ze wel blij met haar overlijden, want nu hebben ze tenminste een erfenis!

Deze erfenis bestaat uit een ietwat verpauperde beautysalon, maar met een likje verf en hier en daar wat aanpassingen denken de broers de zaak voor veel geld te kunnen verkopen. Kassa!

Problemen genoeg

Maar is dat allemaal wel zo'n goed plan? Immers tot de verkoop moet de beauty-salon gewoon doordraaien en dan is er wel personeel nodig. En dat is niet het enige probleem, waar de beide heren mee te kampen hebben, want zo'n gemakkelijk klantenbestand had tante Bella nu ook weer niet. En…zijn de beide heren eigenlijk wel de enige erfgenamen?

Al met al problemen genoeg die de meest absurde situaties veroorzaken in deze geweldige klucht met een waterval aan grappen, waaronder het publiek bedolven wordt.

Een kolfje naar de handen van de Plankenisten, die er weer een supervrolijke voorstelling van maken.

Kaarten

De toegangsprijs is € 4,50, inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn zolang de voorraad strekt vanaf 13.30 uur verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 - 5698873. Dan is ook vervoer met de Meertaxi te bestellen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie