Zwoele jazz in Hoofddorp met Gare du Nord

20 oktober 2016 om 00:00 Nieuws

Hoofddorp, donderdag 20 oktober 2016- Jazz formatie Gare du Nord is alweer 15 jaar een fenomeen in de nationale en internationale muziekwereld en dit moet gevierd worden. Tijdens hun jubileumtour doen ze op vrijdag 4 november de grote zaal van Podium Duycker aan. Het concert begint om 20:15 en kost €21,- in de voorverkoop.

Met een Edison nominatie en een Top Tien notering voor het nieuwe album 'Stronger!' keert Gare du Nord na een radiostilte van vier jaar overtuigend terug naar de top van de Nederlandse muziekscene. Het herrijzen van Gare Du Nord in Duycker wordt mede mogelijk gemaakt door JazzZine.

Het nieuwe album markeert het 15-jarig jubileum van de Nederlandse band die in 2001 debuteerde met de Europese cult hit 'Pablo's Blues' en vervolgens drievoudig platina scoorde met het album 'Sex 'n' Jazz'. Het come back album 'Stronger!' werd door de Nederlandse pers met lovende kritieken onthaald en geprezen als het eerste album waarop Gare du Nord klinkt als een pure, groovende live band.

Support: De support van deze avond is Oliver Alexander. Dit is een artiest om in de gaten te houden, hij heeft namelijk al een debuut-EP opgenomen met hetzelfde team wat achter VanVelzen, Bløf en Miss Montreal.

Diner: Het is deze avond mogelijk om voorafgaand aan het concert van Gare du Nord (vanaf 18:00 uur) te dineren in Duyckercafé. Dit diner wordt geserveerd door De Smaeck. Het complete menu is te vinden op de website van Duycker en reserveren is mogelijk door te mailen naar info@duycker.nl .

OPEN: 19:30| AANV: 20:15 | VVK: €21| DEUR: €23,50. | www.duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie