Nieuwe schrijfcursus van Pier K in de Bibliotheek

21 oktober 2016 om 00:00 Nieuws

Op 12 november start Pier K de vijfdelige cursus Schrijven naar een kort verhaal. Wie eerst een keer wil proeven kan op 5 november deelnemen aan de workshop Iedereen kan schrijven!. Beiden vinden plaats in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale, net als Pier K, gevestigd in Het Cultuurgebouw.

De cursus bestaat uit vijf lessen op de zaterdagmiddag van 15:00 uur tot 16:30 uur. De deelnemers krijgen diverse ingangen en schrijftechnieken aangereikt voor het schrijven van een kort verhaal. Hoe schrijf je precies dat wat je wilt schrijven? Hoe zorg je ervoor dat je tekst gaat leven? Er wordt gewerkt aan ritme, personages, tijd, perspectief en dialoog.

De cursus is bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar. Kosten bedragen €60,- voor deelnemers tot 21 jaar. Voor iedereen vanaf 21 jaar kost de cursus €73,-.

In de workshop Iedereen kan schrijven! ontdekken deelnemers vanaf 18 jaar hoe je van lezen en vertellen tot schrijven komt. Er komen verschillende opdrachten en schrijftechnieken aan de orde. De workshop vindt op zaterdag 5 november plaats van 15:00 uur tot 16:30 uur. Kosten bedragen €15,- voor deelnemers tot 21 jaar. Voor iedereen vanaf 21 jaar kost de workshop €18,50.

Kijk voor meer informatie op www.pier-k.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie