Workshopmiddag Muziekklas KSH

28 oktober 2016 om 00:00 Activiteiten

Bij de Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp kun je in de brugklas kiezen voor diverse themaklassen. Een van die klassen is de Muziekklas. De Muziekklas is een samenwerking tussen KSH en Pier K en wordt mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds. Op 16 november kunnen leerlingen van groep 7 en 8 kennismaken met de Muziekklas tijdens de workshopmiddag op de KSH.

De muziekklas is bedoeld voor leerlingen die al een instrument bespelen of dat graag willen leren! Per week krijgen de brugklassers twee uur extra muziekles. In deze lessen vormen de leerlingen een band, waarmee toegewerkt wordt naar verschillende optredens. Vaak spelen leerlingen op hun eigen instrument, maar muziekdocenten van Pier K dagen ze ook uit andere instrumenten te bespelen. Havo en vwo leerlingen die de Muziekklas hebben gevolgd kunnen in de bovenbouw kiezen voor het examenvak Muziek.

Op 16 november van 14:00 uur tot 16:00 uur kunnen basisschoolleerlingen alvast de sfeer proeven in de professionele studio's van de KSH. In de studio's staan alle muziekinstrumenten al klaar; van keyboards tot basgitaren en van drumstellen tot een heuse vleugel. De deelnemers gaan uiteraard muzikaal aan de slag en kunnen daarnaast al hun vragen stellen aan de docenten van de Muziekklas. De workshopmiddag is helemaal gratis en aanmelden kan via www.ksh-brugklassen.nl/kennismaken

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie