Sint logeert in het Speelkasteel

28 oktober 2016 om 00:00 Zakelijk

HOOFDDORP Het is bijna zover. Sinterklaas komt weer aan in Hoofddorp! Op zondag 13 november legt hij rond 11 uur aan bij de steiger van hotel/restaurant De Beurs bij het Beursplein. Na de intocht komt hij om circa 11.30 uur aan op het Dik Tromplein. De Sint maakt vervolgens een wandeling door het Centrum richting zijn onderkomen voor de komende tijd in het Speelkasteel in Vier Meren.

KONINKLIJK SINTHUIS De Hoofdpiet heeft aan de ondernemers van Hoofddorp Winkelstad laten weten dat de Sint ook dit jaar weer heel graag blijft logeren in Hoofddorp. De wensen waren duidelijk; de Sint wil graag weer middenin het centrum slapen omdat de boot ook dit jaar niet groot genoeg is om alle cadeaus uit Spanje mee te nemen. Hij moet dus nog veel inkopen doen en wil graag tussen alle winkels en cadeaus in slapen, in zijn eigen voorraadkamer! De Sintcaravan vond Sint vorig jaar erg gezellig, maar hij las kort geleden in de Spaanse krant over het Speelkasteel in Vier Meren en dat leek hem toch ook wel wat. Dus wordt het Speelkasteel binnenkort speciaal ingericht als Sintkasteel.

BEZOEKEN Op alle woensdag-, zaterdag- en zondagmiddagen van 16 november tot en met 4 december kunnen kinderen gratis bij Sinterklaas op bezoek. Op zondagmiddag kan dat van 12 tot 17 uur en op woensdag en zaterdag van 13 tot 17 uur. Alle kleine bezoekers kunnen zijn nieuwe onderkomen bewonderen, Sint een handje geven en met hem en zijn Pieten op de foto.

[EXTRA SINTKOOPAVONDEN De winkels in Hoofddorp Winkelstad zijn extra geopend tot 21 uur op woensdag 30 november en donderdag 1 december. Natuurlijk zijn de winkels ook op de reguliere koopavond, de vrijdagavond, geopend tot 21 uur. Advies: niet alle winkels zijn geopend op de extra koopavonden. Raadpleegt u dus altijd eerst even de website van de betreffende winkel om er zeker van te zijn, dat de winkel die u wilt bezoeken, ook geopend is.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie