Sabrina Starke in Jopenkerk Hoofddorp

28 oktober 2016 om 00:00 Activiteiten

Als onderdeel van haar landelijke kerkentour

Hoofddorp, vrijdag 28 oktober - Op donderdag 1 december staat singer-soulwriter Sabrina Starke in de Jopenkerk in Hoofddorp. Dit concert is in samenwerking met Podium Duycker mogelijk gemaakt. Kaarten voor het concert bedragen €17,50, het is ook mogelijk om voorafgaand te genieten van een exclusief driegangendiner voor €62,50 (incl. concert en welkomstdrankje). Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de Jopenkerk Hoofddorp.

Sabrina Starke is een dromer. Een singer-soulwriter met een missie: het delen van haar talenten om bij te dragen aan sociale vooruitgang. In haar nieuwe voorstelling IMAGINE maakt ze met haar publiek een mooie muzikale reis waarbij muziek en verhalen leiden naar de vragen: Waar staan wij nu? Waar gaan we naartoe? In de woorden van John Lennon "I hope you will join us"...

Kerkentour

In december is IMAGINE als try-out te zien in zes prachtige kerken. De Jopenkerk Hoofddorp heeft de eer om Sabrina Starke als eerste te verwelkomen! Ze speelt in een intieme setting songs die hebben gezorgd voor een positieve verandering in onze wereld.

Mooi nieuws.. het tweede concert staat gepland op donderdag 2 maart 2017. We mogen dan niemand minder dan Michelle David verwelkomen. Michelle David & The Gospel Sessions hebben al menig kerk bekeerd met hun live-shows. Haar platen worden door de pers lovend ontvangen en ze trad onder andere op in De Wereld Draait Door, op Paaspop, North Sea Jazz en Lowlands. Haar muziek laat je dansen en bevat altijd een link naar gospel.

OPEN: 20:00 | AANV: 20:30 | KAARTEN: €17,50 | www.jopenkerk.nl/hoofddorp

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie