Rommelmarkt PG De Rank: 11 en 12 november 2016, met op zaterdag ook: een fantastische VEILING !

30 oktober 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 november a.s. organiseert de Protestantse Gemeente (PG) De Rank voor de 26-ste keer (!) in successie haar jaarlijkse rommelmarkt. In en om de Rank zal het in dit rommelweekend weer een drukte van jewelste zijn, en is er "voor elk-wat-wils" te vinden: er zijn aparte ruimtes voor boeken, kleding en elektra, en in de grote zaal is er een ruim aanbod van allerlei spullen, variërend van puzzels en glaswerk, tot speelgoed, serviesgoed en gereedschap.

Tijdens de rommelmarkt gaat het niet alleen om de verkoop van bruikbare, nog in goede staat verkerende spullen, maar óók wordt er gedacht aan de inwendige mens. Zo worden er hapjes en drankjes verkocht, en ook draait er een Rad van Avontuur, waar leuke prijzen vallen te winnen.

Verder zal er, zoals elk jaar, aansluitend aan de rommelmarkt een veiling worden georganiseerd met een aantrekkelijk aanbod van leuke, aparte, mooie en zeldzame voorwerpen of attracties, variërend van een prachtig schommelpaard, heerlijke Roemeense honing, een fraaie kerststal uit Ruanda en ook één uit de Filipijnen, tot deelname aan een lezing over 500 jaar Luther, een "high-beer" of het exclusieve "Rommelmarkt-buffet" met dit jaar Spanje als thema.

De opbrengst van de rommelmarkt komt voor 2/3 ten goede aan de Protestantse Gemeente De Rank in Nieuw-Vennep en het resterende 1/3 deel zal via de kerk besteed worden aan verschillende (andere) goede doelen. Zo wordt het geld ondermeer gebruikt om de activiteiten van de Stichting Hoop voor Albanië en de Stichting Werkgroep Oost-Europa te ondersteunen.

De rommelmarkt wordt gehouden in en om het gebouw de Rank aan de Eugenie Prévinaireweg 14, in Nieuw-Vennep. De openingstijden zijn: vrijdag 11 november van 18.00 tot 21.00 uur en zaterdag 12 november van 10.00 tot 15.00 uur. Aansluitend vindt zaterdag vanaf plm. 15.30 uur de veiling plaats. Meer informatie is te vinden op de website: www.rommelmarkt.nu

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie