Alle voetbalhelden van svOverbos in een voetbalplaatjesboek

31 oktober 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

SPAAR ALLE LOKALE VOETBALHELDEN VAN SV OVERBOS

EXCLUSIEF BIJ ALBERT HEIJN MUIDERBOS

Vanaf maandag 31 oktober kunnen de leden van de vereniging de portretten van zichzelf en al hun clubgenoten bij elkaar sparen. Op zaterdag 29 oktober werden de eerste verzamelalbums uitgereikt bij de supermarkt. Uit handen van de supermarktmanager Arnoud van Hout, ontving de voorzitter van svOverbos ,Ron Spek het 1e exemplaar.

De spaaractie loopt van maandag 31 oktober tot en met zondag 11 december. Bij elke €10 aan boodschappen bij Albert Heijn Muiderbos ontvangt de klant een zakje met voetbalplaatjes. Alle spelers en begeleiders die gefotografeerd zijn ontvangen een gepersonaliseerd verzamelalbum en er zijn extra verzamelalbums verkrijgbaar in de supermarkt.

Vol enthousiasme vertelt Ron Spek, voorzitter van SV Overbos: "Het leuke aan dit initiatief van Albert Heijn Muiderbos is dat het niet gaat om het sparen van plaatjes van bekende profvoetballers, maar van onze eigen Overbos voetbalhelden. Vanaf de jongste jeugd tot en met de selectie elftallen. Zo kan iedereen zijn eigen elftal bij elkaar verzamelen en ook de andere teams. En wat bijzonder is: iedereen krijgt zijn eigen, gepersonaliseerde voetbalalbum." Het boek is ook extra bijzonder, vanwege het 30 jarig bestaan van svOverbos zijn er ook foto's van vroeger in het boek opgenomen.

Boek vol?

Snelle spaarders maken kans op een van de vele prijzen van o.a. Jumpskilzz, Skipiste en het Speelkasteel. Kans maken op één van deze prijzen? Stuur een mailtje naar sponsoring@overbos.nl.

Over BUN

Albert Heijn Muiderbos is een supermarkt van BUN. De exploitatie van supermarkten, projectontwikkeling en het beheren en renoveren van vastgoed, dat is waar BUN goed in is. En waar ze zich dagelijks met groot enthousiasme voor inzetten. Op elk project dat gerealiseerd wordt, willen ze vol trots kunnen terugkijken. Dit wordt bereikt door te gaan voor kwaliteit, te kiezen voor toekomstbestendige oplossingen en door altijd de klant centraal te stellen. Meer over BUN kan gelezen worden op www.bun.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie