31 oktober 2016 om 00:00 Activiteiten

In deze mailing:

Deze week nieuw in CineMeerse

The Accountant --- Première

Hacksaw Ridge --- Première

Fataal --- Première

Seniorenmiddag

Aankomende events

Opera: Les Contes d'Hoffmann - Royal Opera House --- dinsdag 15 november

Extra: André Rieu: Christmas Special --- dinsdag 29 november

Beeldmateriaal in bijlage

Deze week nieuw in CineMeerse

________________________________

The Accountant --- Première

Beschrijving kort

Christian Wolff (Ben Affleck) is een wiskunde genie met aanzienlijk meer affiniteit voor cijfers dan ieder ander. Achter de deuren van een klein onopvallend accountants kantoor, werkt hij als freelance accountant voor een van 's werelds machtigste criminele organisaties. Christian neemt samen met de afdeling misdaadhandhaving van het ministerie van Financiën, gerund door Ray King (J.K. Simmons), een nieuwe client aan: een vooruitstrevend robotica bedrijf. Een boekhoudkundig medewerkster (Anna Kendrick) heeft ontdekt dat er miljoenen dollars zijn verdwenen en dit moet tot op de bodem worden uitgezocht. Wanneer Christian grondig de boekhouding doorloopt en steeds dichter bij de waarheid komt, loopt ook het aantal dodelijke slachtoffers steeds verder op.

Regisseur: Gavin O'Connor

Acteurs: Ben Affleck, J.K. Simmons, Jon Bernthal

Actrices: Anna Kendrick

Genre: crime, drama, thriller

Releasedatum: donderdag 3 november 2016

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=zAhjejaiB7c

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/films/film/e_997/

________________________________

Hacksaw Ridge --- Première

Beschrijving kort

Hacksaw Ridge vertelt het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Desmond Doss (Andrew Garfield) die tijdens de slag om Okinawa in de Tweede Wereldoorlog 75 man redde zonder een wapen te dragen of af te vuren.

Beschrijving lang

Hacksaw Ridge vertelt het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Desmond Doss (Andrew Garfield) die tijdens de slag om Okinawa in de Tweede Wereldoorlog 75 man redde zonder een wapen te dragen of af te vuren. Hij geloofde erin dat de oorlog rechtvaardig was, maar dat moorden desondanks verkeerd was en was dan ook de enige Amerikaanse soldaat in de Tweede Wereldoorlog die in de frontlinie vocht zonder wapen. Als legerarts evacueerde Doss eigenhandig meerdere gewonden uit de vuurlinie terwijl hij alles en iedereen trotseerde en zelfs getroffen werd door een granaat. Hij was de eerste wapenweigeraar ooit die de Congressional Medal of Honor kreeg.

Regisseur: Mel Gibson

Acteurs: Andrew Garfield, Vince Vaughn, Sam Worthington, Hugo Weaving, Luke Bracey

Actrices: Teresa Palmer, Rachel Griffiths

Genre: biografisch, drama, historisch

Releasedatum: donderdag 3 november 2016

Trailer: https://youtu.be/pMx0IwhK7mk

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/films/film/e_1066/

________________________________

Fataal --- Première

Beschrijving kort

Milan en Sophie zijn twee twintigers die willen trouwen en kinderen krijgen. Bovendien heeft Milan ambitieuze plannen voor het openen van een danceclub: Jaguars. Sophie, haar ouders en zijn beste vriend Ferhane steunen hem daarin. Na veel hard werken lijkt Jaguars een succes te worden. Maar op een avond vallen drie jongens personeel en bezoekers lastig. De herrieschoppers worden uit de danceclub gezet. Ze zijn boos en zinnen op wraak. Vroeg in de ochtend wachten ze Milan op en slaan hem volledig in elkaar. Hij komt in het ziekenhuis bij en krijgt te horen dat hij nooit meer zal kunnen lopen. Zijn wereld stort in en niet alleen die van hem. Langzaam dringt bij Milan het besef door dat ook de mensen die dicht bij hem staan een nachtmerrie doormaken.

Regisseur: Jesse Bleekemolen

Acteurs: Jeffrey Hamilton, Harry Piekema, Mamoun Elyounoussi

Actrices: Priscilla Knetemann, Stijn Fransen

Genre: drama

Releasedatum: donderdag 3 november 2016

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=1PRuC1j_cLk

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/films/film/e_1083/

________________________________

Senioren programma

________________________________

Donderdag-/dinsdagmiddag zijn er weer seniorenvoorstellingen! Koffie/thee, iets lekkers en film voor maar €7,00 per persoon. (Exclusief eventuele toeslagen)

Donderdagmiddag (3-11): 13.00 Inferno; 13.10 Hartenstrijd; 13.20 Bridget Jones's Baby; 13.30 The Girl on the Train

Dinsdagmiddag (8-11): 13.00 Inferno; 13.10 The Girl on the Train; 13.20 Bridget Jones's Baby; 14.00 ENCORE Ballet: Anastasia

Aankomende events

________________________________

Opera: Les Contes d'Hoffmann - Royal Opera House --- dinsdag 15 november

Dinsdag 15 november kunt u genieten van Offenbach's meesterwerk Les Contes d'Hoffmann. Geleidt door Vittorio Grigolo in de hoofdrol en een geweldige cast met Thomas Hampson, Sonya Yoncheva, Christine Rice en Sofia Fomina.

De voorstelling start om 19.15 uur en kaarten kosten €21,50 per persoon inclusief een kopje koffie of thee en iets lekkers vooraf.

Gezongen in het Frans, ondertiteld in het Nederlands.

Voor deze voorstelling is het niet mogelijk om kaarten te reserveren. Kaarten dienen direct betaald te worden.

Les Contes d'Hoffmann

The Royal Opera haar royale productie van Les Contes d'Hoffmann (De Verhalen van Hoffman), het meesterwerk van Offenbach, is een favoriet bij het publiek. Gecreëerd door Academy Award-winnende filmregisseur John Schlesinger, brengt deze productie een 19e-eeuwse wereld vol romantiek, comedy, mysterie en dreiging, tot leven.

Centraal in deze uitzonderlijke verhalen vol mechanische poppen, magische brillen, spookachtige stemmen en sensuele courtisanes staat de levendige fantasie van de dronken romantische poëet Hoffmann. Charismatische jonge tenor Vittorio Grigolo speelt Hoffman - om het verhaal te vertellen van zijn minnaressen die, volgens hem, allemaal zijn gestolen door een opvolging van aartsrivalen. De geweldige bariton Thomas Hampson speelt alle vier die aartsrivalen.

Onder de muziek vallen de bekende 'Barcarolle' en de prachtige aria's zijn perfecte middelen voor de vocale virtuositeit van Sofia Fomina als de mechanische pop Olympia; Christine Rice als courtisane Giuletta, en Sonya Yoncheva als Hoffmann's laatste liefde Antonia.

Releasedatum: dinsdag 15 november 2016

Trailer: https://youtu.be/V7-1E-N4TcI

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/events/e_1025/

________________________________

Extra: André Rieu: Christmas Special --- dinsdag 29 november

Wegens groot succes vertonen we de voorstelling van André Rieu: Christmas Special extra op dinsdag 29 november om 14.00 uur.

André Rieu en zijn welbekende Johann Strauss orkest spelen tijdens een speciaal kerstoptreden diverse feestelijke nummers, zoals Hallelujah, Jingle Bells en White Christmas.

Tijdens de voorstelling maakt André een tour door Maastricht, langs o.a. de kerstmarkt en geeft hij een Q&A. Daarnaast bevat de voorstelling een live opgenomen concert van André met bekende kerstliedjes.

Kaarten kosten €14,50 per persoon en zijn inclusief een kopje koffie of thee en iets lekkers voor aanvang van de voorstelling.

Releasedatum: zondag 27 november 2016

Trailer: https://youtu.be/gjMLnFkVCt8

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/events/e_1049/

________________________________

Met vriendelijke groet,

With kind regards,

Christopher van Hien

Marketing en Publiciteit

M: +31 (0)6 20123308

T: +31 (0)224 224076

E: christophervanhien@nhbioscopen.nl

NHbioscopen

Cinema Texel | CineMagnus | CineMeerse

Grotewallerweg 2 | 1742 NM Schagen | The Netherlands

Legal Disclaimer:

The information contained in this electronic mail message is intended for the named recipient(s) only. No rights may be attached to this message. NHbioscopen B.V., its affiliates, its employees and agents do not accept any liability for incorrect and incomplete transmission or delayed receipt of this e-mail.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie