Hoe houd jij grip op jouw gezondheid?

10 november 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Zit jij niet lekker in je vel en/of heb je last van ernstige of chronische vermoeidheid, vage klachten en pijntjes? Of wil jij gewoon beter presteren, je top fit voelen en er iets aan doen om gezond oud te worden? Op zaterdagmiddag 19 november as. geeft Angelique Seerden (Raymedy Centrum Amsterdam, locatie Hoofddorp) informatie over de Raymedy en PNEI methode en wat deze voor jou kunnen betekenen.

Raymedy en PNEI zijn twee innovatieve manieren om inzicht te krijgen in jouw gezondheid en vitaliteit en/of in de oorzaak van jouw klachten en hoe deze te behandelen.Bij deze methodes wordt op basis van een meting samen met jou gekeken naar de signalen van jouw lichaam en wordt jouw vitaliteit en gezondheid in beeld gebracht. Tijdens deze informatiemiddag wordt uitleg gegeven over deze methodes en wat ze voor jouw gezondheid kunnen betekenen. Tevens kan je in de praktijk ervaren hoe de methodes in hun werk gaan.

De informatiemiddag is bij 'MeerSquash&Activity, Arnolduspark 13 te Hoofddorp. Aanvang 16:00 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.

Meld je aan voor deze informatiemiddag door een mail te sturen aan angelique@raymedycentrumamsterdam.nl (svp onder vermelding van naam en telefoonnummer).

Voor meer informatie neem contact op met Angelique Seerden 06 51327388 of kijk op www.raymedycentrumamsterdam.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie