Lions XXY doneren opnieuw vrieskistjes voor Maatschappelijke Opvang

11 november 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP Een vertegenwoordiging van Lions Haarlemmermeer XXY heeft donderdag opieuw een aantal tafelmodel vrieskisten overhandigd aan bewoners van de Maatschappelijke Opvang aan de Hoofdweg in Hoofddorp. Nog 7 en dan staat er in elke woning een.

Een klein bescheiden feestje was het donderdag de 10e november bij de Maatschappelijke Opvang. Want nadat al twee keer eerder enkele vrieskistjes in ontvangst genomen konden worden, kon er nu weer een aantal tafelmodellen 'in huis' gezet worden. Met dank overigens aan Coöperatiefonds Rabobank die voor een belangrijke bijdrage heeft gezorgd, aldus de president van de Lions Haarlemmermeer XXY, Marja Blom.

"Jammer dat Ruud van Heck van de Rabobank er zelf niet bij kan zijn (verplichtingen buienland), maar we gaan hem zeker de dank van de bewoners overbrengen." Vervolgens feliciteerde zij de bewoners met het vrieskistje waardoor ze onder andere extra (goedkope) boodschappen kunnen opslaan.

Met deze donatie komt, mede door eerdere acties van de vrijwilligersorganisatie, het aantal vrieskistjes voor de Maatschappelijk Opvang op 23. Er zijn 30 woningen. "Dus gaan we met onze enthousiaste groep proberen ook die laatste 7 binnen te krijgen", aldus de president.

Voor meer informatie, zie de facebookpagina van de Lions Haarlemmermeer XXY.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie