Domino's opent nieuwe vestiging in Nieuw-Vennep

11 november 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Domino's opende op 7 november de deuren van de nieuwste vestiging van Domino's in Nieuw-Vennep. Dit is de 204e vestiging van Domino's in Nederland, gevestigd aan de Schoolstraat 7A, te Nieuw-Vennep.

Omdat Domino's graag wil kennis maken met iedereen in Nieuw-Vennep, zijn er een aantal openingsacties gepland. Tot en met 27 november zijn alle medium pizza's slechts €4,99 bij afhalen en bij bezorgen geldt er een korting van 25% op alle pizza's bij bestelling via dominos.nl. Op 12 november wordt er tevens een gratis pizza-actie gehouden tussen 12:00 en 13:00 uur.

Domino's Nieuw-Vennep is elke dag geopend van 11.00 tot 22.00 uur. Op het menu staan de lekkerste Domino's pizza's, zoals bijvoorbeeld de nieuwe Burger range pizza's en de razend populaire Pizza Perfect Pepperoni. De klant kan naast de heerlijke pizza's van het menu ook zijn eigen invulling geven aan de pizza's. Zo kunnen zij kiezen uit verschillende ingrediënten en bodems, en zijn pizza's van het menu ook makkelijk aan te passen naar de eigen voorkeuren. Dit kan ook gemakkelijk via de website. Reeds 60% van de klanten bestelt tegenwoordig al online.

"Domino's bestaat uit meer dan alleen pizza's en ik maak graag deel uit van de gemeenschap. Ik heb er zin in!" aldus de eigenaar. Kom snel kijken bij Domino's Nieuw-Vennep!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie