Felicitaties voor 60-jarig bruidspaar De Jong

15 november 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

RIJSENHOUT Locoburgemeester Marjolein Steffens-v.d. Water heeft dinsdag een felicitatiebezoek gebracht aan het echtpaar De Jong om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijksjubileum.

Het echtpaar de Jong heeft elkaar leren kennen toen zij in hun jeugd op de zaterdagavonden allebei naar de bijeenkomsten van de jongerenorganisatie C.J.M.V. gingen.

In 1956 begonnen zij een melkzaak die zij tot 1961 hebben gerund. Terwijl mevrouw de Jong in de winkel stond ging haar echtgenoot rond met de melkkar. In 1961 gingen de melkfabrieken ook melk leveren aan supermarkten. Gelukkig zag het echtpaar toen nog kans om de zaak van de hand te doen. Meneer de Jong is hierna als inkoper gaan werken in de levensmiddelen groothandel. Hij heeft dit gedaan tot aan zijn pensioen.

Behalve de komst van hun 5 kinderen en 14 kleinkinderen noemt meneer de Jong onder de leukste herinneringen van de laatste 60 jaar samen de diverse uitnodigingen die hij kreeg van leveranciers om naar voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal in het buitenland te gaan.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie