15 november 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Beste Lezer,

Onderstaand bericht is op de website van Burgernet geplaatst.

Hoofddorp 14 november 2016, vermiste 37-jarige man dankzij Burgernet aangetroffen

Vanuit het Spaarne ziekenhuis was een 37-jarige man weggelopen waarop Burgernet werd ingezet. Een aantal Burgernetdeelnemers hadden de man zien lopen en fietsen. Uiteindelijk heeft een chauffeur van Connexxion, die ook in kennis was gesteld, de meldkamer van de politie gebeld dat de man in de bus was gestapt. De politie is achter de bus gaan rijden en bij de volgende halte hebben ze de man uit de bus kunnen halen en weer terug gebracht naar het Spaarne ziekenhuis.

Over Burgernet

Bij Burgernet

Momenteel wordt gemiddeld één op de tien Burgernetacties dankzij tips van deelnemers succesvol afgerond. Ongeveer 70% van de heterdaad aanhoudingen die de politie verricht, is mede te danken aan oplettendheid van burgers.

Aanmelden bij Burgernet kan via www.burgernet.nl

Met vriendelijke groet,

Burgernet Noord-Holland

Politie | Noord-Holland | Burgernet

Koudenhorn 2, 2011JC Haarlem

Postbus 57, 2000AB Haarlem

M 06 10396462

------------------------- Disclaimer ----------------------------

De informatie verzonden met dit e-mailbericht (en bijlagen) is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n) en zij die van de geadresseerde(n) toestemming kregen dit bericht te lezen.

Kennisneming door anderen is niet toegestaan.

De informatie in dit e-mailbericht (en bijlagen) kan vertrouwelijk van aard zijn en binnen het bereik van een geheimhoudingsplicht en/of een verschoningsrecht vallen.

Indien dit e-mailbericht niet voor u bestemd is, wordt u verzocht de afzender daarover onmiddellijk te informeren en het e-mailbericht (en bijlagen) te vernietigen.

---------------------------------------------------------------------

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie