Inwoners Hoofddorp naar de stembus

15 november 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Voor het zevende jaar op rij bepalen de inwoners van Hoofddorp tijdens een stemronde welk goed doel een financieel steuntje in de rug krijgt vanuit hun lokale Specsavers winkel. Zeven goede doelen meldden zich dit jaar aan om hiervoor in aanmerking te komen. Het is nu aan het publiek om tot en met 12 december een stem uit te brengen op hun favoriete goede doel via www.stichtingspecsaverssteunt.nl.

Stichting Specsavers Steunt keert ieder jaar een aanzienlijk bedrag uit aan goede doelen in de omgeving van haar 124 winkels. Ook Specsavers Hoofddorp doet hieraan mee. De retailer wil op deze manier een bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap.

"Er zijn zoveel bijzondere initiatieven die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het is indrukwekkend om te horen wat mensen op lokaal niveau voor elkaar betekenen. Wij kijken ieder jaar weer uit naar de aanmeldingen. Ook dit jaar zitten er weer mooie, hartverwarmende initiatieven tussen. Wij zijn erg benieuwd welk doel uiteindelijk de meeste stemmen zal krijgen. Ik roep iedereen op om te gaan stemmen!" aldus Frank van Roessel, retailpartner Specsavers Hoofddorp.

Meeste stemmen gelden

Vanaf half oktober konden stichtingen, verenigingen en andere liefdadigheidsprojecten zich aanmelden om deel te nemen aan deze jaarlijkse verkiezing. Nu is het aan de inwoners van Hoofddorp om te laten zien welk doel zij een warm hart toe dragen. Specsavers Hoofddorp spaart een jaar lang een vast bedrag per verkochte bril en hoortoestel voor het initiatief met de meeste stemmen. Aan het einde van het spaarjaar wordt het goede doel blij gemaakt met de donatie.

De goede doelen waar de inwoners op kunnen stemmen zijn:

1. BioSoepi, de gezonde verbinding

2. Vesterhavet: een nieuw schoolplein

3. Het Wereldplein

4. Kleinschalig woonproject jong gehandicapten - Stg Zilver Esdoorn

5. Scouting Spaarnegeuzen

6. Stichting MaRo Evenementen

7. Twirlvereniging Nieuw-vennep

Stemmen kan tot en met 12 december, 16.00 uur. Op 15 december maakt Specsavers Hoofddorp bekend voor welk goed doel de winkel gaat sparen.

Het volledige overzicht van alle aanmeldingen is te vinden op http://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/alle-goede-doelen/

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie