Filmhuis Pier K draait Hail Caesar

21 november 2016 om 00:00 Nieuws

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep organiseert iedere laatste vrijdag van de maand Movies & Music. In het Pier Kafé kan men na de filmvertoning genieten van live muziek. Vrijdag 25 november draait het filmhuis de komische film Hail Caesar. Geregisseerd door de gebroeders Ethan en Joel Coen. Na afloop van de film is er muziek uit de jaren 50 en 60.

De film Hail Caesar laat de kijker Hollywood in de jaren 50 zien. Eddie Mannix is een manusje-van-alles die alle dagelijkse problemen oplost in de filmstudio's. Zelfs als de hoofdrolspeler (George Clooney) van de productie getiteld Hail Caesar ontvoerd wordt, blijft hij kalm. Door de sterrencast is de film ook een beetje het Hollywood van nu. Naast George Clooney zijn ook Tilda Swinton, Scarlett Johansson en Ralph Fiennes te zien op het witte doek.

Een kaartje voor Movies & Music kost €8,- en is inclusief één consumptie in de pauze. 65+'ers en CJP'ers ontvangen €1,50 korting. Kaartjes zijn te reserveren via www.pier-k.nl of bel met de Informatiebalie op telefoonnummer 023 566 95 65 (op werkdagen). Daarnaast zijn de kaartjes te koop op de avond zelf.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie