Uw stem in ruil voor een soepi!

21 november 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Nieuw-Vennep - Bij Lunchroom BioSoepi, een project van Stichting Philia, werken TALENTEN met een afstand tot de arbeidsmarkt in de voorbereiding, keuken en de bediening. Ons doel? Mensen laten genieten en hen verbinden met onze TALENTEN en onze heerlijke Soepen, Sappen, Broodjes en Smoothies. Stichting Specsavers Steunt start deze maand voor de zevende keer op rij met een nieuwe donatieactie en BioSoepi is genomineerd! Helpt u ons? Steun BioSoepi met uw stem in ruil voor een heerlijke soep.

Lunchroom BioSoepi: ontmoeten & verbinden

Bij Lunchroom BioSoepi werken TALENTEN met een afstand tot de arbeidsmarkt in de voorbereiding, keuken en de bediening. Zij worden begeleid door professionele medewerkers en vrijwilligers waardoor een goede kwaliteit van het eindproduct wordt gewaarborgd. Een belangrijke functie van het project is dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen (leren) werken in een professionele horecasetting. Onze Soepen, Sappen, Broodjes en Smoothies worden vers bereid met het lekkerste groente en fruit.

BioSoepi op het Harmonieplein en Handelplein

Onze gezonde Soepen, Sappen, Broodjes en Smoothies laten we graag aan iedereen proeven, ook buiten onze lunchroom. Bedrijven en particulieren kunnen onze gerechten online bestellen via de webshop op BioSoepi.nl. Daarnaast staan wij elke donderdag op de markt op het Harmonieplein en op vrijdag staan wij met onze BioExpress op het Handelplein in Nieuw-Vennep. Zo kan BioSoepi iedereen een gezonde boost geven!

Steun BioSoepi

Stichting Specsavers Steunt start deze maand voor de zevende keer op rij met een nieuwe donatieactie. Ook BioSoepi doet dit jaar mee en u kunt ons helpen! Stem op BioSoepi en kom op donderdag op de markt op het Harmonieplein of vrijdag op het Handelplein een gratis soepje halen. Stemmen kan gratis via www.SteunBioSoepi.nl. Namens het hele team van BioSoepi: bedankt!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie