Esperanza op nieuwe locatie neergestreken

22 november 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

BADHOEVEDORP Esperanza, het inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten is dinsdag 22 november verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Badhoevelaan 82. Op dit moment wordt het pand gebruiksklaar gemaakt zodat de vrijwilligers vanaf maandag 28 november de bezoekers kunnen verwelkomen. Alle bekende activiteiten die Esperanza aanbiedt zoals een luisterend oor, workshops en informatieavonden, gaan in dit nieuwe pand plaatsvinden.

Bestuursvoorzitter Riet Verbeek is heel gelukkig met deze nieuwe en zeer geschikte plek in Badhoevedorp. Het pand is goed bereikbaar en geeft weer alle mogelijkheden voor de activiteiten die Esperanza kankerpatiënten en hun omgeving aanbiedt.

Esperanza werkt geheel met vrijwilligers en is voor de financiering mede afhankelijk van donaties, in welke vorm dan ook. Reden voor Riet Verbeek om verhuisbedrijf Comenius in het zonnetje te zetten: "Comenius heeft geheel belangeloos en met veel aandacht de totale verhuizing verzorgd. Daarnaast hebben we van Stichting van Badhoevedorp voor Badhoevedorp 500 euro ontvangen en een donatie van Hooyvast Outlet en Luxaflex. Om stil van te worden."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie