Decorbouwers en kostuummakers gezocht!

25 november 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer is op zoek naar decorbouwers en kostuummakers voor de grote musicalvoorstellingen die aan het einde van het seizoen gespeeld worden in Schouwburg De Meerse. Wie het een uitdaging vindt om in een gezellig team mee te werken aan deze grote producties kan zich aanmelden via jeugdtheaterschool@pier-k.nl.

de musicalproductiegroepen van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer werken het hele jaar aan een aantal grote producties die opgevoerd worden in Schouwburg De Meerse. Voor deze voorstellingen is de school op zoek naar handige mensen die houden van een uitdaging en kwaliteit. Het kostuum- en decorteam bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die graag dingen bouwen, kostuums ontwerpen of op zoek gaan naar creatieve en praktische oplossingen. Wie het leuk vindt om dit team te versterken is van harte welkom.

In het kostuum- en decorteam wordt samengewerkt in een gezellig team, doet men ervaring op en wordt iedere bijdrage, klein of groot, gewaardeerd. Daarnaast kunnen de teamleden rekenen op leuke extra's en een vrijwilligersvergoeding. Wie zich aan wil melden of vragen heeft kan een mail sturen naar jeugdtheaterschool@pier-k.nl.

Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer is onderdeel van Pier K, centrum voor kunst en cultuur, en is gevestigd in Hoofddorp (Raadhuisplein 9) en Nieuw-Vennep (Harmonieplein 2).

www.pier-k.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie