Filmhuis Pier K draait boekverfilming Beyond Sleep.

25 november 2016 om 00:00 Nieuws

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep draait elke vrijdag een bijzondere en meeslepende film. De genres variëren van romantische komedies tot spannende thrillers. Vrijdag 2 december om 20:00 uur wordt de boekverfilming 'Beyond Sleep' vertoont.

Het boek 'Nooit meer slapen' van Willem Frederik Hermans wordt opnieuw verteld in de film 'Beyond Sleep'. Het verhaal gaat over de overlevingstocht van de jonge geoloog Alfred Issendorf (Reinout Scholten van Aschat) in het noorden van Noorwegen. Op zoek naar meteorieten hoopt de geoloog zijn naam te verbinden aan een belangrijk wetenschappelijk bewijs. Op deze manier probeert hij het werk van zijn vader voort te zetten, die tijdens zijn eigen onderzoeksproject om het leven is gekomen. Verlossing vindt hij pas op de grens van waanzin.

Filmhuis Pier K is onderdeel van Pier K, centrum voor kunst en cultuur en gevestigd aan het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Een kaartje voor de film op 2 december kost €8,- en is inclusief één consumptie in de pauze. 65+'ers en CJP'ers ontvangen €1,50 korting. Kaartjes zijn te reserveren via www.pier-k.nl of bel met de informatiebalie op telefoonnummer 023 566 95 65 (op werkdagen). Daarnaast zijn de kaartjes te koop op de avond zelf.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie