Trump in de polder - in debat met D66 Haarlemmermeer

28 november 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Trump en de polder

Aansluitend op haar jaarlijkse algemene ledenvergadering organiseert het bestuur van D66 Haarlemmermeer op 7 december een debat met als titel: Trump in de polder.

Als politieke vereniging D66 Haarlemmermeer denken wij na over de vormgeving van de democratie. Volstaat de werkwijze met gekozen volksvertegenwoordigers en het huidige partijenstelsel? Staan ons ook Amerikaanse toestanden te wachten? Kunnen er vanuit de kleine kernen en de wijken nieuwe vormen van burger betrokkenheid groeien? Raadsleden door loting?

Amerikanist Adriaan Andringa bespreekt op woensdagavond 7 december de overwinning van Trump en leidt de discussie in. We maken het onderwerp concreet door in te gaan op de grote woningbouw opgave in onze polder en het idee van dubbeldorpen langs de ringvaart. Komt dat via de provincies "van boven" op ons af (infrastructuur) en/of streven we naar harmonische groei "van onder", dus onder regie van de lokale gemeenschap?

Het debat wordt gehouden in:

Hotel De Rustende Jager,

Vossenzaal.

Venneperweg 471,

2153 AD te Nieuw Vennep .

Aanvang: 20.30 uur (zaal open 20.15 uur)

Iedereen ( leden en niet-leden) is van harte welkom om bij dit debat aanwezig te zijn.

Om zicht te krijgen op het aantal aanwezigen op deze avond dient u zich aan te melden voor deze avond via: secretariaatd66hmeer@gmail.com graag ovv debat.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie