KPN Junior Schaatsclub komt naar Winterland Hoofddorp

29 november 2016 om 00:00 Sport

Op 2 december komt ex-Nederlands kampioen marathonschaatsen Mariska Huisman, van de KPN Junior Schaatsclub naar Winterland Hoofddorp om kinderen van 6 - 12 jaar de eerste slagen op het ijs te laten maken.

De KPN Junior Schaatsclub is een initiatief van de KNSB samen met hoofdsponsor KPN en wordt voor het zevende jaar georganiseerd op tijdelijke ijsbaantjes in de diverse stadscentra. De club streeft ernaar om ieder kind voor de middelbare school kennis te laten maken met deze oer-Hollandse sport.

Mark Versteegen, directeur sponsoring KPN: "Als Sponsor en Fan van Schaatsen Nederland wil KPN niet alleen de topsport ondersteunen maar juist overal in het land zoveel mogelijk mensen op het ijs krijgen. De Junior Schaatsclub is een prachtig initiatief waar de afgelopen jaren duizenden kinderen hebben leren schaatsen".

Olivier Smit, commercieel directeur KNSB: "Met de KPN Junior Schaatsclub bereikt de KNSB een belangrijke jonge doelgroep. Nu er steeds minder natuurijswinters zijn, kunnen deze kinderen op de tijdelijke ijsbaantjes kennismaken met deze prachtige sport. Dat oud kampioenen als Barbara, Mariska en Annamarie hun kennis en enthousiasme overbrengen is natuurlijk geweldig. Ik roep dan ook alle kinderen op lid te worden van de KPN Junior Schaatsclub."

De KPN JSC is een club voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Naast het deelnemen aan een van deze 34 clinics in het hele land, zijn er nog veel leuke activiteiten en voordelen.

Via de schaatsclub krijg je gratis schaatskaarten voor de grote schaatsevenementen in onder andere het nieuwe Thialf en een gratis schaatsbon om op een echte 400 meter ijsbaan in jouw buurt te gaan schaatsen. En natuurlijk ontvang je schaatstips en de populaire KPN Smartphone handschoenen en wintermuts. Ben jij tussen de 6 en 12 jaar, meld je dan nu gratis aan op http://www.schaatsen.nl/jeugd/.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie