Glitterduyck het nieuwe jaar in!

1 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Glitterduycken: zie het als een soort nieuwjaarsduik, maar dan minder koud en met heel veel glitter! We hebben twee zalen tot onze beschikking. In de kleine zaal kun je dansen op de grootste hits gedraaid door DJ Cap65. In Duyckercafé kun je gezellig wat drinken en het jaar nog eens nabeschouwen met vrienden en bekenden.

In de kleine zaal krijg je bij alle hits de videoclip er gratis bij op grote schermen. Natuurlijk kijken we terug naar de grootste hits van 2016, maar we vergeten ook de kneiters van vroeger niet. Disco, New Wave, Funk, Soul, Rock, Ska, Reggae: je krijgt alles voor je kiezen. En dat allemaal in the mix, zodat stilstaan nooit een optie is. Geniet van de bijzondere herinneringen bij al die onvergetelijke hits. De DJ staat er voor jou, niet andersom!

Vanaf 22:00 uur kun je in Duyckercafé terecht voor een drankje, dansje en gezelligheid. Om 00:30 gaat de zaal ook open en dan kun je hier ook het nieuwe jaar dansend inluiden.

Groepsticket

Het is mogelijk om een groepsticket te kopen, voor €60,- kun je met 10 personen naar Glitterduycken. Dit i.p.v. €75,- . Deze kaart kun je alleen in de voorverkoop kopen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie