2 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Het bestuur van de RKSV Pancratius en de hoofdtrainer Bart Jansen hebben in goed overleg besloten aan het eind van het seizoen in goede harmonie uit elkaar te gaan.

Dit besluit is redelijk vroeg genomen om beide partijen voldoende tijd te geven zich op het nieuwe seizoen te oriënteren.

Bart Jansen is aan zijn derde seizoen bezig bij Pancratius en draait met zijn selectie in de 2e klasse B mee aan de top. Hij werkt met zijn ploeg erg gericht om de prestatie te vergroten. Dankzij de harde trainingen strijden zij mee om één van de prijzen van dit seizoen. Het zou voor hem en het team een fantastische bekroning zijn van drie jaar hard werken.

Beide partijen zijn het eens, dat het na drie jaar goed is om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer en uitdaging. Voor de jonge ploeg van Pancratius kan een nieuwe trainer ook een impuls geven in training- en wedstrijdbeleving.

Er zal op korte termijn een profiel voor een nieuwe hoofdtrainer opgesteld worden, waarna zowel de club als mogelijke kandidaten met elkaar in contact kunnen komen.

Voor verdere informatie:

Bart Jansen 06 43676088

Hoofdtrainer

Harry den Arend 0619222567

voorzitter

Bankrekening: NL64 RABO 0359 6081 67 t.n.v. R.K.S.V. Pancratius,

Email: info@pancratius.com - Website: www.pancratius.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie