Sfeervolle bijeenkomst in de Meerkoet op zaterdag 24 december.

3 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Sfeervolle bijeenkomst in de Meerkoet op zaterdag 24 december.

Zomaar enkele gedachten aan deze tijd van Kerst en Oud & Nieuw……………………

We zien op tv en in de etalages veel mooi gedekte tafels met grote gezinnen, eten in overvloed en iedereen is omringd met mensen van wie hij houdt. Deze tijd is vooral de tijd van gezelligheid en samenzijn.

Helaas, niet iedereen herkent dit beeld. Je zal maar net in Lisserbroek wonen, wat voor jou (nu nog) een vreemd dorp is. Of je hebt mensen verloren die je, juist nu, enorm mist. Juist in de decembermaand hebben we elkaar zo nodig! Deze tijd lijkt het gemis aan contact extra te benadrukken.

In deze wetenschap is een groep vrijwilligers van o.a. Lisserbroek SamenMeer i.s.m. Dorphuis de Meerkoet bezig met de voorbereidingen van een sfeervolle bijeenkomst op zaterdag 24 december in Dorpshuis de Meerkoet.

Er wordt om 16.00 uur gestart en er zal o.a. een smakelijk diner geserveerd worden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden! Supermarktketen JUMBO biedt gratis de ingrediënten voor het diner aan, een lokale anonieme sponsor bekostigt de koffie, thee en drankjes.

Wij hopen heel veel mensen (ook kinderen zijn van harte welkom!) een plezier te doen met deze bijeenkomst. Daarom is er plaats voor ruim 60 deelnemers.

Deze oproep is nadrukkelijk ook bedoeld voor mensen die iemand weten in b.v. kennissenkring, familie of straat. Iemand waarvan je weet dat juist die persoon zo'n avond verdient en leuk zou vinden. En gaat het dan om iemand die alleen naar zo'n avond gaan heel moeilijk vindt, kom dan gerust mee!

Voor verdere informatie en aanmelding,deze is wel verplicht, kan men bellen met Cok van Beek van Dorpshuis de Meerkoet, het telefoon nummer is(0252)- 413457

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie