Kerstfair voor onvergetelijke dagen

5 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Nieuwe activiteit van RK Parochie

Kerstfair voor onvergetelijke dagen

Nieuw-Vennep - Op zondag 11 december houdt de rooms-katholieke parochie Nieuw-Vennep een grote kerstfair in De Herberg, naast de kerk. Ondernemers en hobbyisten bieden tal van producten en diensten aan om de kerstdagen thuis extra feestelijk te maken. De markt begint - aansluitend aan de viering - om 11.00 uur en duurt tot 14.00 uur.

Met deze kerstfair zet de rooms-katholieke parochie een heel nieuwe activiteit op stapel. Wijd en zijd bekend is inmiddels de, al jaren traditionele, kerstinloop op Eerste Kerstdag, die natuurlijk ook dit jaar weer wordt gehouden. Maar met deze kerstmarkt willen de organisatoren inspelen op het kerstgevoel thuis. Kaas- en vleesspecialiteiten, wijnadviezen en gebak om van te genieten. Maar ook kerstversieringen, creatieve artikelen en ideeën om huis en tuin in kerstsfeer te brengen. Ook aandacht voor persoonlijke verzorging om er met de kerstdagen feestelijk uit te kunnen zien. Kortom: allerlei mogelijkheden om er onvergetelijke dagen van te maken.

De kerstfair vindt plaats in de Herberg, naast de rooms-katholieke kerk, St. Anthoniusstraat 15 in Nieuw-Vennep, op zondag 11 december van 11.00 tot 14.00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie