Opel KARL ROCKS dé Private Lease-primeur bij Opel dealer Van Kouwen

6 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Wie een wel heel bijzonder kerstcadeau zoekt, kan van 12 tot en met 18 december terecht bij Opel-dealer Van Kouwen. Speciaal voor de feestdagen biedt LeasePlan in samenwerking met Opel en Albert Heijn XL 5 verschillende modellen aan tegen zeer scherpe private leasetarieven, vanaf 179 euro per maand. De hagelnieuwe Opel KARL ROCKS beleeft tijdens de actie zijn officiële primeur in Nederland. Voor een proefrit en meer informatie over de actiemodellen kunt u terecht bij Van Kouwen.

Het aanbod is opnieuw breed: van compacte auto tot en met SUV. De splinternieuwe KARL ROCKS beleeft tijdens de actie zijn Nederlandse première. Dit stevigere broertje van de KARL heeft een hogere instap, stoerdere bumpers, wielkastverbreders en beschermpanelen op de flanken.

Het aanbod varieert van de sportieve en compacte Opel KARL tot en met de nieuwe, stoere MOKKA X. Consumenten rijden zorgeloos Opel vanaf 179 euro per maand, met al het gemak van private lease en zonder bijtelling. De volledig nieuwe KARL ROCKS is vanaf maart 2017 bij de Opel dealer te bewonderen, maar tijdens deze actie al te bestellen vanaf €219 per maand.

Naast de KARL ROCKS en de MOKKA X is er keuze uit drie andere modellen: de Opel KARL (5-deurs), de trendy Opel ADAM en de Opel ADAM ROCKS met canvas open dak. De standaarduitrusting is in alle gevallen onder meer met airconditioning en geïntegreerde radio, maar is uit te breiden met all-seasonbanden. Binnen het private leasecontract rijden consumenten voor een vast tarief inclusief wegenbelasting, reparatie, onderhoud en banden, verzekering en pechhulp. Het contract valt onder het Keurmerk Private Lease, het keurmerk om privé veilig en vertrouwd een auto te leasen.

Proefrit bij Opel-dealer Van Kouwen

Voor wie een deel van het aanbod met eigen ogen wil zien, staan er bij de deelnemende Albert Heijn XL-filialen demomodellen van de compleet uitgeruste KARL en ADAM ROCKS. Met uitzondering van de splinternieuwe KARL ROCKS (vanaf maart bij de dealer), kun je voor een proefrit terecht bij Opel-dealer Van Kouwen te Hoofddorp.

De scherpe tarieven gedurende de actieweek zijn:

Opel KARL 1.0 Edition (5-deurs) vanaf €179,- per maand

Opel KARL ROCKS 1.0 (5-deurs) vanaf €219,- per maand

Opel ADAM 1.0 Turbo Unlimited vanaf €239,- per maand

Opel ADAM ROCKS 1.0 Turbo vanaf €259,- per maand

Opel MOKKA X Edition vanaf €399,- per maand

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie