Zondag 11 december paranormale beurs te Amsterdam/Sloten

7 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Zondag 11 december paranormale beurs te Sloten met o.a. de bekende handlezeres Linda Eweg.

Zondag 11 december gaan wij weer een mooie, gezellige beurs proberen neer te zetten in restaurant de Halve Maen. Je kan o.a. je hand laten lezen, een kaart laten leggen, bij een iriscopiste aanschuiven, een aura foto laten maken en je laten vertellen wat het zegt over jouw. Wil je een healing dat kan bij Olga en ben je op zoek naar een uniek sieraad voor de Kerst voor jezelf of een ander, dan is daar Suzanne met haar eigengemaakte oorbellen en armbanden voor zowel de man als de vrouw. Meer informatie vind je op facebook MooySpiritCentrum.

De bekende handlezeres Linda Eweg is gelukkig weer aanwezig maar zo ook Sonja van der Linden, Eva Slootemaker, Joke van Houten, etc. Voor het eerst komt ook de populaire Sukran, koffiedikkijkster..

Ben je van plan om te komen, kom dan niet zo laat want de tijd gaat snel en daarbij moet je soms even wachten voordat je kan aanschuiven bij iemand. En hoe fijn is het om alles nog even de revue te laten passeren onder het drinken van een kopje koffie in het knusse restaurant, alvorens naar huis te gaan. We beginnen om 11.00 en om 17.00 sluiten de deuren.

Entree is 4 euro en kinderen t/m 12 jaar gratis. Parkeren is kosteloos.

Adres: Restaurant de Halve Maen

Sloterweg 1345

1066 CM Sloten/Amsterdam (t.o. de molen)

We hopen je de 11 de te zien...

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie