Relatiecomedy Hart tegen Hart

9 december 2016 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP Een gezellig avondje. Twee bevriende stellen besluiten elkaar eens flink de waarheid te vertellen. En dan gaat het er opeens stevig aan toe. In de relatiecomedy Hart tegen Hart gaan Richard Kemper (Veldhuis & Kemper) en Peggy Vrijens die confrontatie aan met Rick Engelkes en Sandra Mattie (o.a. Divorce). Dat levert onverwacht vileine gesprekken en ongemakkelijke situaties op. Die soms ook weer zó grappig en herkenbaar zijn dat het een beetje pijn doet. Gelukkig maar! Want hoe pijnlijker de liefde, des te harder moet je er af en toe om lachen. Of over zingen. Kortom: een vrolijk stuk over liefde en vriendschap, waarin het regelmatig Hart tegen Hart gaat. Een relatiecomedy die een beetje steekt. En met een cabaretier in het midden, loopt een toneelstuk natuurlijk nét even anders dan je dacht. Op woensdag 11 januari om 20.15 uur in De Meerse.

Richard Kemper is de helft van het cabaretduo Veldhuis & Kemper. Sinds 1999 maakte het duo 8 theaterprogramma's en 6 cd's, die naast volle zalen een Edison in de categorie Kleinkunst opleverden. Na 15 jaar onafgebroken touren met Veldhuis & Kemper lassen de cabaretiers dit seizoen een duopauze in om vanaf september 2017 samen weer de planken op te gaan. In de tussentijd is er ruimte voor eigen projecten, waaronder de relatiecomedy Hart tegen Hart. Kemper wilde heel graag eens met actrices het podium op om de relationele dilemma's waarover ie al jaren grappen maakt eens in het 'echt' te laten zien. Hij bedacht de opzet van Hart tegen Hart en vond in vriend Rick Engelkes een enthousiaste partner producent en medespeler.

Rick Engelkes speelde onder andere in Eten met Vrienden en bioscoopsuccessen als Pietje Bell 1 en 2, Kruimeltje en natuurlijk Goede Tijden, Slechte Tijden. Sandra Mattie speelde onder meer in De Kleine Zielen en in De Passievrucht. Daarnaast speelde zij in diverse Nederlandse tv-series, en films, zoals Flikken Maastricht, Grijpstra en de Gier en SpangaS. Peggy Vrijens debuteerde met een gastrol in de politieserie Luifel en Luifel en al snel volgde een vaste rol in de serie Rozengeur en Wodkalime waar ze twee seizoenen lang de rol van Fleur van Aspen speelde.

Meerse grote zaal

Wo 11 januari- 20:15 uur

www.demeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie