Meer Jazz Café Xmas met de Fellows Bigband

12 december 2016 om 00:00 Activiteiten

NIEUW-VENNEP Zondagmiddag 18 december staat Hotel De Rustende Jager geheel in het teken van kerst. De Fellows Bigband uit Amstelveen sluit daar, onder de bezielende leiding van trompettist Loet van der Lee, een druk muzikaal jaar af met een sfeervol kerstconcert.

De in 1981 opgerichte band bestaat uit achttien gepassioneerde, talentvolle, solisten die de sterren van de hemel spelen. Het swingende repertoire is verrassend breed. Naast traditionele jazz- standards voor big band van o.a. Count Basie en Duke Ellington waagt de band zich regelmatig ook aan latin, pop en funk- nummers.

Op het programma staan deze keer prachtig gearrangeerde kerstklassiekers, zoals I'll be home for Christmas, Jingle Bells en Santa Baby. Daarnaast staan er hartverwarmende standards op het programma die uitstekend passen bij dit jaargetijde.

De ervaren jazz- zangeres Heidy Crooymans neemt deze middag de vocalen voor haar rekening.

Zodra de deuren zijn geopend kunt u, onder genot van een drankje, plaatsnemen in de behaaglijk aangeklede zaal. Uiteraard kan er tijdens het optreden weer volop gedanst worden.

Hotel De Rustende Jager bevindt zich aan de Venneperweg 471 te Nieuw-Vennep.

De deur is geopend vanaf 15.00 uur en het concert vindt plaats van 15.30 tot 18.00 uur

De toegang is, zoals gebruikelijk, gratis.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie