Kunstfort in kerstsfeer

12 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

VIJFHUIZEN De sneeuw ontbrak, maar wie daar niet zo zwaar aan trok had, gezien de reacties van de talrijke bezoekers op het Kunstfort een prachtige middag. De vierde editie van de kerstmarkt: een groot succes.

Succesvol dankzij de grote drukte, de variatie in kramen, de vele proeverijen en dankzij een groot aantal ateliers dat open was waardoor de bezoekers op ongedwongen wijze kennis konden maken met het werk van de kunstenaars. Bijzondere kazen, verassende wereldwijnen, likeuren en tot aan op het fort gemaakte gin toe; de smaakpapillen komen deze zondagmiddag niets te kort. De dag dat de kerstmarkt op het fort gehouden wordt, begint wat sombertjes maar als vroeg in de middag het zonnetje voorzichtig doorbreekt pakt Vijfhuizen en wijde omgeving de kans om op het fort een frisse neus te halen, elkaar weer eens te spreken, iets te eten en te drinken en op het gebied van kleding, kunst en kerstversiering, inspiratie op te doen voor de komende feestdagen.

Sjouwend met blokken hout voor de vuurkorven is organisator Ubavka Bos in haar element. "Vanaf de start om elf uur is het druk en heel gezellig en gaat het zoals wij gehoopt hadden dat het zou gaan", straalt ze.

Meer nieuws komende donderdag in de papieren versie van HCnieuws.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie