Filmhuis Pier K draait Jane Austen film 'Love and Friendship'

12 december 2016 om 00:00 Nieuws

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep draait elke vrijdag een bijzondere en meeslepende film. Vrijdag 16 december om 20:00 uur zal het liefdesdrama 'Love and Friendship' worden vertoont.

De nooit eerder verfilmde brievennovelle van Jane Austen, 'Lady Susan', is nu te zien op het grote scherm. Het vileine en frisse liefdesdrama gaat over de knappe weduwe Lady Susan. Susan (Kate Beckinsale) trekt tijdelijk in bij haar schoonzus. Samen met haar Amerikaanse hartsvriendin (Chloë Sevigny) bekokstooft ze sluwe plannetjes om haar en haar dochter aan een echtgenoot te helpen. Echter hebben de mannen in haar leven geen benul van haar manipulatieve gedrag.

Filmhuis Pier K is onderdeel van Pier K, centrum voor kunst en cultuur en gevestigd aan het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Een kaartje kost €8,- en is inclusief één consumptie in de pauze. 65+'ers en CJP'ers ontvangen €1,50 korting. Kaartjes zijn te reserveren via www.pier-k.nl of bel met de informatiebalie op telefoonnummer 023 566 95 65 (op werkdagen). Daarnaast zijn de kaartjes te koop op de avond zelf.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie