Proeven bij BioSoepi

12 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

NIEUW-VENNEP Waar zijn alle mensen naar op zoek? Naar vriendschap en een plek om zich thuis te voelen. Lunchroom BioSoepi is zo'n plek. Kom langs bij de Kerstlunch op vrijdag 23 december tussen 12 en 14.30 uur. Kom naar BioSoepi, kom thuis.

Als er aan mensen wordt gevraagd waar ze naar op zoek zijn in het leven is het antwoord vaak iets als: liefde, geluk, vriendschap, warmte en een plek om thuis te zijn. Lunchroom BioSoepi is een plek waar ontmoeting en verbinding centraal staan en waar men zich echt thuis kan voelen.

Bij BioSoepi werken mensen met een beperking in de voorbereiding, keuken en bediening. Dagelijks bereiden zij met liefde verse soepen, sappen, broodjes en smoothies. De gerechten zijn uiteraard te eten in de gezellig lunchroom in het Ontmoetingscentrum (Stichting Maatvast), maar ook om wekelijks thuis laten bezorgen met een Soep Abonnement of te bestellen bij de cateringservice voor een feestje.

PROEVEN Op vrijdag 23 december 2016 tussen 12 en 14.30 uur houdt BioSoepi een Kerstlunch waarbij men van de heerlijke gerechten kan genieten en zich lekker thuis voelen terwijl er gezellig een babbeltje gemaakt kan worden met de andere bezoekers. Laat de organisatie weten of men komt? Stuur een e-mail naar info@BioSoepi.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie