Met Specsavers Hoofddorp sparen voor Stichting Zilveresdoorn

15 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Stichting Zilveresdoorn uit Hoofddorp mag zich alvast verheugen op extra financiële steun volgend jaar. Elk jaar zet Specsavers Hoofddorp voor elk verkocht montuur of hoortoestel een vast bedrag opzij voor een lokaal initiatief. Dit jaar hebben ruim 1100 doelen in Nederland zich voor de nieuwe spaarronde van Specsavers aangemeld. De afgelopen weken kon er per winkel op meerdere initiatieven gestemd worden. Stichting Zilveresdoorn is hierbij voor Specsavers Hoofddorp als winnaar uit de bus gekomen. De organisatie wil een huis realiseren voor negen jong volwassenen met een verstandelijke en soms een lichamelijke beperking.

Frank van Roessel van Specsavers Hoofddorp is verheugd met deze bekendmaking: "Het is voor lokale goede doelen niet altijd even gemakkelijk om aan financiële middelen te komen, we merken elk jaar weer dat de donaties bijzonder welkom zijn. We zijn dan ook erg blij dat we Stichting Zilveresdoorn dit jaar een steuntje in de rug kunnen geven. Het is voor ons team een goede stimulans om ons ook in 2017 weer voor de volle honderd procent in te zetten zodat we veel geld bij elkaar kunnen sparen."

Stichting Specsavers Steunt

Stichting Specsavers Steunt keert ieder jaar een aanzienlijk bedrag uit aan goede doelen in de omgeving van haar 124 winkels. Zo geeft iedere winkel van Specsavers iets terug aan de lokale gemeenschap. Aan het einde van het spaarjaar schenkt de winkel het bijeen gebrachte geldbedrag aan haar lokale goede doel.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie