Ouders en pubers (10+) zijn welkom op de gratis inloopochtend over de training "Ik leer leren"

15 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Zit je kind op het voortgezet onderwijs en vallen de cijfers tegen? Of wil je je 7e of 8e groeper goed voorbereiden op de brugklas? Kom dan naar de training 'Ik leer leren' bij Mariette Dietz Coaching in Hoofddorp.

Sinds begin 2016 heeft zij maar liefst 40 kinderen helpen ontdekken hoe zij het gemakkelijkste leren. En na de kerstvakantie starten er weer 3 nieuwe groepen. In vijf bijeenkomsten leren kinderen wat hun eigen manier van leren is, hoe ze beter kunnen plannen en organiseren, hun faalangst overwinnen, beter concentreren en hoe ze gemotiveerd aan de slag gaan.

Een groep bestaat uit maximaal 6 kinderen, zodat elk kind voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

De training wordt gegeven op Jupiterstraat 42 in Hoofddorp. Daarnaast start er op maandagmiddag een training bij BSO Happykids Arnolduspark: ook kinderen die geen gebruik maken van de BSO mogen daaraan meedoen. Kijk op www.ikleerlerenhoofddorp.nl voor de exact startdata en -tijden.

Nieuwsgierig? Kom dan naar de gratis inloopochtend op woensdag 4 januari, ergens tussen 10:00 en 13:00. Je kunt kennismaken met de trainer, het werkboek en werkmateriaal bekijken en al je vragen stellen.

Meer informatie: mariette@dietzcoaching.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie