Het nieuwe jaar in met Glitterduyken

16 december 2016 om 00:00 Activiteiten

Twee zalen, twee DJ's en heel veel glitter

Hoofddorp, vrijdag 16 december 2016 - Zaterdag 31 december is voor iedereen een feestdag en bij een feestdag hoort een feestje. Het is om deze reden dat Podium Duycker zijn deuren opent om het nieuwe jaar in te luiden met Glitterduycken. Glitterduycken vindt plaatsvinden in Duyckercafé en de kleine zaal, twee DJ's draaien de fijnste hits van alle tijden. De deuren openen om 22:00 uur en we gaan door tot 05:00. Kaarten in de voorverkoop kosten €7,50, aan de deur €10,-.

Glitterduycken, een soort nieuwjaarsduik, maar dan minder koud en met veel meer glitter! We hebben twee zalen, de kleine zaal om te dansen op de beste hits gedraaid door DJ Casper. In Duyckercafé is er ruimte voor gezelligheid met een drankje en een hapje.

DJ Casper draait aan de lopende band de lekkerste hits van alle tijden tijdens Glitterduycken. Op de achtergrond speelt hij de bijpassende videoclip af. Unlimited, Meatloaf, Arctic Monkeys en Nirvana, het kan allemaal op deze avond. Madness, Bob Marley, Roberto Jacketti en Anita Meijer zullen zeker niet ontbreken. Geniet van al die bijzondere herinneringen bij al die onvergetelijke hits. De DJ staat er voor het publiek, niet andersom.

OPEN: 22:00 | VVK: €7,50 | DEUR: €10 | www.duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie