Stoompracticum en Kindergidsen

19 december 2016 om 00:00 Activiteiten

Kerstvakantie vier je in Cruquius Museum en Historisch Museum

Haarlemmermeer - Doe tijdens de kerstvakantie mee aan een Stoompractium in Cruquius Museum. Wil jij weten hoe een stoommachine werkt en het zelf uitproberen? Tijdens het Stoompracticum kan iedereen een eigen model stoommachientje in beweging brengen met water, vuur en (niet te vergeten) brandstof. Onder deskundige begeleiding leer jij zo alles over stoomkracht! Kom langs op 28 december en 3 en 5 januari tussen 13 en 16 uur. Leeftijd: vanaf 6 jaar. Het Stoompracticum kost per kind, bovenop de entree tot het museum, 1 euro voor de brandstof.

Kindergidsen

Natuurlijk kan je ook langskomen in onze musea voor de Kindergidsen. Op 28 december, 3 en 7 januari leiden ze kinderen rond zonder-grote-mensen taal in Cruquius Museum en op 4 en 8 januari in Historisch Museum. Je hoeft je niet aan te melden voor de kinderrondleiding maar vol = vol (maximaal 10 kinderen per rondleiding). Aanvang 14 en 15 uur.

Haarlemmermeermuseum De Cruquius

Meer informatie over openingstijden, prijzen en de activiteiten van Cruquius Museum en Historisch Museum is te vinden op www.haarlemmermeermuseum.nl. Je kan je daar ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie