21 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Zwanenburg / Halfweg

Zondag 18 december was er een waar bridge spektakel in de Bataaf.

Het was een Bourgondische drive: onder het genot van vele hapjes en drankjes werd er ook nog gebridged. Leden van BC Ahrend konden hun kwaliteiten onderling meten en aspirant-leden van de beginnerscursus deden hetzelfde in een aparte lijn. De toppers van de BC Ahrend competitie werden bekendgemaakt. Prachtige prijzen werden uitgereikt en aangeboden door Groenrijk, Primera, Poelsma en Bloemen Beppie.

Met elkaar hebben we genoten van de gastvrijheid van de Bataaf en het buikje vol kunnen eten met de catering van La Nan.

Online bridgecursus en 'live' bridgecursussen in Zwanenburg

Wilt u altijd al willen leren bridgen maar het komt er nooit van? Een beter moment om uw voornemen werkelijkheid te maken is er niet, doen dus!

Bridgen is een uitdagende denksport en bridgeclub Ahrend biedt u tal van mogelijkheden om op een vrijblijvende manier kennis te maken met dit veelzijdige kaartspel.

Als u onze website www.nbbclubsites.nl/club/6061 bezoekt kunt u in eigen tempo gratis een 15-delige bridgecursus voor beginners volgen. Vooral ook voor de klaverjassers onder u een echte uitdaging!! Probeer gewoon eens een les, wie weet raakt ook u in de ban van bridge!

Wilt u daarnaast 'live' bridge les krijgen van een ervaren docent in een kleine groep, ook dat is mogelijk bij BC Ahrend.

In januari 2017 starten we een beginnerscursus op de maandagavond en vervolgcursussen worden aangeboden op de donderdagmiddag- en avond. Alle gegeven door Peter van Maris, de topper onder de NBB bridge docenten!

Mocht U interesse hebben om te leren bridgen, of kunt u het al een beetje en wilt u een scholingstraject op maat, neem dan contact met ons op.

De bridgers onder u zijn te allen tijde welkom om een aantal dinsdagavonden gewoon gezellig mee te bridgen tijdens onze clubcompetitie in de Olm om te ervaren of bridgeclub Ahrend bij u past. We zien uit naar uw komst!

Voor informatie kunt u bellen met 06 26794183 of mailen naar bc.ahrend@hotmail.com.

///

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie