Cabarettalent Thijs Kemperink met Zleur

23 december 2016 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP In zijn derde programma Zleur verhuist cabaretier Thijs Kemperink terug naar zijn oude buurt. Op woensdag 11 januari is hij om 20.30 uur te zien in Het Oude Raadhuis.

Geen buurtfeesten meer tot diep in de nacht, maar recepties voor het vijftigjarige huwelijk van de buren. Er wordt een partytent gehuurd en men kan kiezen tussen barbecue of Twentse tapas. Daarnaast hebben Thijs en zijn ex-vriendin een kinderwens, waardoor hij met een geheimzinnige koffer van ziekenhuis naar ziekenhuis racet en zich ondertussen vertwijfeld afvraagt of het ooit goed komt. De Gay Pride, een pakwerker zonder pak, zangzaad, een boef, het landleven, een avondwake voor een hond. Alles komt voorbij. Een leven met of zonder zleur?

Thijs Kemperink speelde jarenlang als drummer met het rockabilly-trio The Drapes in rokerige kroegen op het Twentse platteland. Middels aankondigingen voor deze band ontwikkelde hij zich als stand-up comedian. In 2011 staat met zijn eerste programma Achteraf Bekeken in de Nederlandse theaters. Daarnaast toerde hij samen met André Manuel en Ernst Beuving met de voorstelling Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers. Hij won vele prijzen, waaronder de Zilveren Microfoon in 2009 en Noorderlach in 2010. Op televisie was hij te zien in het satirische programma Kopspijkers.

Het Oude Raadhuis

Woensdag 11 januari - 20.30 uur

www.demeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie