Nieuwe manier van kerk voor hele gezin

2 januari 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Waar in een reguliere kerkdienst kinderen hun eigen moment hebben met elkaar en de jongste kinderen ondergebracht worden in een crèche, is 'Kliederkerk' voor het héle gezin.

Tijdens de eerstvolgende 'Kliederkerk' op zaterdag 15 januari a.s. staat het scheppingsverhaal centraal. Vanaf 15.45 uur kunnen gezinnen met kinderen in de leeftijd 0 tot 12 jaar binnenlopen. Tijdens het eerste uur is er bij elke dag van de schepping een activiteit te doen. Zo kunnen ouders en kinderen bijvoorbeeld een schaduwspel met elkaar maken.

Na de verschillende activiteiten volgt er een korte viering waarbij gezongen en het scheppingsverhaal verteld wordt. Tot slot is er een gezamenlijke maaltijd, uiteraard ook in het thema.

Tijdens 'Kliederkerk' is er ruimte om een bijbelverhaal met je gezin te ontdekken en samen te vieren. Geschikt voor ouders die hun kinderen wat mee willen geven over de bijbel.

'Kliederkerk' op 15 januari 2017, vanaf 15.45 uur tot 18.00 uur. Locatie: 'Het Brandpunt' Hoofdweg 770-772 in Hoofddorp. Bij voorkeur aanmelden bij jongerenwerker@pghoofddorp.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie