Lekker snotteren bij The Ligth between Oceans

2 januari 2017 om 00:00 Activiteiten

Filmhuis Het Oude Raadhuis

HOOFDDORP De debuutroman van de Australische schrijfster M.L. Stedman ging als warme broodjes over de toonbank, dus dan kun je er donder op zeggen dat de filmwereld het succes nog eens dunnetjes over wil doen. The Light Between Oceans is een heerlijk romantisch drama met grote namen als Michael Fassbender en Rachel Weisz. Met regisseur Derek Cianfrance (maakte eerder het intrigerende The Place Beyond the Pines en het hartverscheurend mooie Blue Valentine) is dit ook meer dan gelukt. De film is te zien op zondag 8 januari om 20.uur in Het Oude Raadhuis.

We ontmoeten vuurtorenwachter Tom en zijn vrouw Isabel. De geliefden wonen op een eiland in West-Australië en proberen al jaren zonder succes kinderen te krijgen. Wanneer ze op een dag een aangespoelde roeiboot vinden met een klein meisje erin, besluiten ze haar uiteindelijk te adopteren. Ze zijn gelukkig en genieten met volle teugen van hun dochter Lucy, totdat ze na een aantal jaren een vrouw ontmoeten op het vaste land. Al snel na deze ontmoeting verandert hun perfecte leven in een hartverscheurend drama.

We zien prachtige plaatjes van de woeste Australische kust en zelfs een grootst uitgewerkte storm. Het goede acteerwerk schept een mooi tijdsbeeld aan de hand van beeldschone plaatjes.

Je ziet het nog maar weinig een onvervalst, goed gemaakt melodrama voor volwassenen. Maar nu is er The Light Between Oceans, een film die eindelijk weer opzichtig, schaamteloos en succesvol naar tranen hengelt dus zakdoeken mee en genieten maar!

Kaarten à € 8,00 zijn verkrijgbaar via www.demeerse.nl of via de kassa van De Meerse, telefoon 023 55 63 707

Het Oude Raadhuis

Zondag 8 januari - 20 uur

www.demeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie